Werkwijze

Eerste stap: doe inspiratie op

Je hebt je besluit genomen: je wilt een nieuwe keuken. En dan? De eerste stap is simpel. Kijk naar hoe je keuken nu is. Wat vind je daar fijn aan? En wat niet? Bekijk ook de keukens van buren, vrienden en familie. Zo doe je ideeën op en dat is belangrijk om een beeld te vormen van je eigen toekomstige keuken. Ga naar verschillende keukenwinkels en doe ook daar inspiratie op.

Belangrijkste stap: bel ons

Neem dan de belangrijkste stap: bel naar Hollandia Keukens & Vloeren en bespreek je wensen. Wij maken vervolgens een afspraak bij jou thuis en nemen dan allerlei stalen en voorbeelden mee. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden, de lichtinval, opstelling, werkhoogte, kleur, accessoires en apparatuur. Ter plekke maken we een tekening waardoor de keuken in je eigen huis al tot leven komt. Een paar dagen na ons bezoek is de offerte klaar, die spreken we in detail met je door. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Werkzaamheden

Natuurlijk kunnen wij alle werkzaamheden voor je uitvoeren. Het demonteren en afvoeren van de oude keuken, het eventueel verleggen van de leidingen, het prepareren van de muren en de vloer en natuurlijk het plaatsen van de keuken en het installeren van alle apparatuur. Al deze onderdelen nemen we op in onze offerte.

Leveringsvoorwaarden

Al onze keukens worden op maat gemaakt. Daarom vragen wij na het tekenen van de koopovereenkomst een vooruitbetaling van 50% van het totaalbedrag. De resterende 50% moet één week voor levering voldaan worden.

De gemiddelde levertijd is zes weken na het tekenen van de koopovereenkomst en het voldoen van 50% van de koopsom. Uiteraard laten wij de definitieve leverdatum zo snel mogelijk weten.

© hollandia keukens 2020