Over ons

Wat doen wij?

Wij leveren en installeren keukens en pantry’s voor bedrijven, zorginstellingen en particulieren. Ook kunnen we de stoffering van elke ruimte verzorgen. Daarnaast renoveren we vloeren en leveren en plaatsen we de zonwering.

Wie zijn wij?

André Wasman is de eigenaar van Hollandia Keukens & Vloeren. Ruim 35  jaar geleden begon bij hem de liefde voor de interieurbranche. Hij had destijds één belangrijke drijfveer: bewijzen dat het anders kon en dat garantie, service,  persoonlijke benadering wel goed samen gaan met betaalbare prijzen. Dat was het doel dat hij wilde bereiken en dat is wat hij inmiddels heeft bewezen. Hollandia Keukens & Vloeren is uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige interieurmeesters van Rotterdam en omstreken.

Wat zeggen klanten over ons?

Kim: “Wij waren heel erg zoekende naar wat voor keuken nou echt bij ons als gezin pasten. Toen kwamen we via, via bij Hollandia Keukens terecht. Uiteindelijk hebben we samen de keuken gemaakt en uitgekozen. Wat maakt Hollandia Keukens & vloeren nou anders dan andere? Ze nemen echt de tijd voor je en geven eerlijk hun mening als ze denken dat de keuken die we willen niet goed gaat uit pakken. Het gaat ze niet alleen om geld maar echt om dat wij als klant tevreden zijn. Wat ze ook goed is gelukt!”

Hans: “Wat ik erg fijn vond aan de samenwerking met Hollandia keukens & vloeren was dat ze een paar weken na dat ze de keuken hadden geplaatst nog even belden of ik er nog steeds net zo blij mee was en of er nergens iets mis was met de keuken.”

Ernesto: “We zijn bij Hollandia Keukens & vloeren terecht gekomen via onze buren, zij hadden een keuken laten zetten door Hollandia. Wij waren toen zo onder de indruk hoe snel en hoe goed het er uit zag dat wij ook de gok hebben gewaagd, en daar hebben wij geen moment spijt van gehad. We hebben uiteindelijk door Hollandia de keuken en vloeren laten doen. Wat erg fijn hier aan was, is dat alles besproken en geregeld kon worden via 1 partij.”

© hollandia keukens 2020